İzleyiciler

22 Aralık 2015 Salı

The Body Shop Çay Ağacı Özlü Yüz Temizleme Jeli


The Body Shop










Öncelikle çay ağacı nedir, ne işe yarar?

Cildinizdeki lekeleri ve fazla yağlanmayı, kaynağını doğadan alan, cildi kurutmadan bir hafta içinde gözle görülür sonuçlar veren The Body Shop’ un yeni Çay Ağacı serisi ile onarın! 

Yüz temizleme köpüğü:''Organik çay ağacı yağı ve tamanu yağı gibi doğal kaynaklı aktif içeriklerden oluşan, makyajı, kiri ve kalıntıları hafifçe temizleyen ve lekeli görünümü azaltan bu köpük ile cildinizi onarın. Çok az su kullanarak parmak uçlarınızla cildinize masaj yapın ve tazelenmiş bir görünüm için ılık su ile durulayın. 


Yüz temizleme jeli:''Günlük kullanıma uygun, ciltteki lekelenmeyi engelleyen ve pürüzsüz bir hale getiren Yüz Temizleme Jeli, cildi kurutmadan fazla yağı alır. Yerel Ticaret ürünü organik çay ağacı yağı, tamanu yağı ve cildi canlı ve enerjik hissettiren mentol içerir.''Günlük kullanıma evet uygun ama cildimi ne pürüzsüz hale getirdi ne de lekelenmeye dair tek bir şey yaptı.Cildimi kurutmadan fazla yağını aldı evet ama bunu zaten birçok temizleyici de yapıyor.Ürün asıl görevi olan lekelenmeye dair hiç bir şey yapmadı benim cildim de ve bu da sınıfta kalması için bence yeterli bir durum..Fakat bu ürün, siyah noktalarım üzerinde az da olsa bir etki yarattı ve onları azalttı.Belki sadece bunun için alınabilir ama ben bir daha alacağımı hiç sanmıyorum.

Tonik:''Temizleyiciden sonra kalan makyajı ve kalıntıları temizleyen, tazeleyici tonik. Çalkalanınca aktive olan pudralı formülü cildin mat görünmesini sağlar. Yerel Ticaret ürünü organik çay ağacı yağı, tamanu yağı ve beyaz söğüt ağacı kabuğu ekstresi içerikleri ile lekelerin gidelerilmesine ve pürüzsüz bir görünüm elde etmeye yardımcıdır.''Benim için serideki en etkili ürün işte budur.Toniğin içinde altta çökmüş bulunan pudralı bir kısım var, kullanmadan önce şişeyi çalkalayıp pudrayı da kullanıma katarak kullandıktan sonra cildin gerçekten de mat olmasını sağlıyorsunuz.Fakat kendisinin tek ekşını budur efendim.Benim de cildim yağlı diyorsanız (çünkü lekeye dair hiçbir etkisi yok) ve mat gösterecek bir tonik arıyorum derseniz indirim döneminde alınabilecek bir ürün olabilir kendisi..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder