İzleyiciler

20 Nisan 2016 Çarşamba

Nuxe Sun After Sun Body Lotion (Güneş Sonrası Bakım Kremi)



Herkese yeniden merhaba;




İnternetten alışveriş,araştırma yaptığım doğrudur.Ürünlerle alakalı yorumlar,bloglar hep ilgimi çekmiştir. www.kozmium.com  da takip ettiğim,alışveriş yaptığım güvenilir sitelerden biri.
Geniş ürün yelpazesine de sahip olan bu sitede Caudalie,Uriage,Bioderma,Nuxe,Vichy,La Roche Posay vb aradığınız her ürüne ulaşmanız oldukça basit.Eczane garantili,uygun fiyatlı daha nolsun.




Bugün sizlere  kozmium sitesinden tarafıma hediye yollanan kargodan bahsedeceğim.İçerisinde Nuxe Sun After Sun Body Lotion vardı (Güneş Sonrası Bakım Kremi) vardı.



Yaz mevsiminin gelmesi ile cildimiz güneş ile yoğun bir temas haline girdiğinden,özellikle tatil zamanlarında pek çok insan yaz aylarında bronzlaşmak için uzun süreler boyunca güneşlenir,güneş banyosundan sonra cildin nemlendirilmeye olan ihtiyacı en üst seviyelere çıkıyor ne yazık ki. Oluşan bronzluğun kalıcılığı ve cildin kurumasının önüne geçmek  önem taşıyor.

Nuxe'un içeriğinde Keçiboynuzu Pudrası ve doğal etken maddeler bulunur ve Paraben içermeyen bu ürün.
Cildi yatıştırarak. Yumuşak, ipeksi,canlı,parlak ve nemli ışıldayan bir cilt oluşturuyor.Cildi nemlendirirken içeriğinde bulunan keçi boynuzu pudrası sayesinde bronzlaşmanın yaklaşık iki hafta gibi bir süre boyunca devam etmesini sağlamaya yardımcı olur. Hem yüz hem de vücut bölgesinde kullanıma uygun olduğuna da söylemek isterim.




Kozmium'un sizlere birde süprizi var (indirim çeki)
Siteyi inceleyebilir keyifli alışverişler yapabilirsiniz.

İletişim:www.kozmium.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder