İzleyiciler

26 Mart 2016 Cumartesi

Kozmium.com&SchollTırnak Bakım Seti



Herkese yeniden merhaba;




İnternetten alışveriş,araştırma yaptığım doğrudur.Ürünlerle alakalı yorumlar,bloglar hep ilgimi çekmiştir. www.kozmium.com  da takip ettiğim,alışveriş yaptığım güvenilir sitelerden biri.
Geniş ürün yelpazesine de sahip olan bu sitede Caudalie,Uriage,Bioderma,Nuxe,Vichy,La Roche Posay vb aradığınız her ürüne ulaşmanız oldukça basit.Eczane garantili,uygun fiyatlı daha nolsun.




Bugün sizlere  kozmium sitesinden tarafıma hediye yollanan kargodan bahsedeceğim.İçerisinde SchollTırnak Bakım Seti vardı.



PAKET İÇERİĞİ

  • 1 adet Elektronik Tırnak Bakımı Cihazı
  • 1 adet Tırnak Bakım Cihazı Kapağı
  • 3 adet Tırnak Bakım Başlığı
  • 1 Adet AA pil









Eller ve ayaklar özen ve bakım ister.Parlak ve bakımlı tırnaklar  mutluluk verici.Düzenli aralıklarla kuaförlere ve güzellik merkezlerine gidip tırnak bakımı yaptırmak şart.Hem vakit alıyor hemde hijen olarak bana güven vermiyor Evde kendiniz bakımınızı yaparsanız tırnak mantarı deri ve  tırnaklarla ilgili enfeksiyon ve mikrop kapma riskini sıfırlamış olursunuz...Kadife yumuşaklığında bir tırnak bakım seti arıyorsanız Scholl Velvet Smooth Tırnak Bakım Seti size, kaliteli, pürüzsüz ve zahmetsizce bir deneyim sunuyor.Siteyi inceleyebilir keyifli alışverişler yapabilirsiniz.

İletişim:www.kozmium.com


1 yorum:

  1. Seni severek takip ediyorum.Ah şu eşimizin verse burdada üyelik açabilsem :)

    YanıtlaSil