İzleyiciler

13 Mart 2016 Pazar

Kozmodi.com ve Ürünleri





Bugün sizlere çok severek kullandığım Kozmodinin hediyeleri olan iki üründen bahsedeceğim.

 La Roche Posay Termal Su

Son yılların,özellikle yaz ayları gelip çattığında en popüler ürünlerinden biri kuşkusuz termal su spreyler!Peki termal su nedir,ne işe yarar?


Termal sular, içerdikleri mineraller ve selenyum gibi elementler sayesinde cildi yatıştırıcı,rahatlatıcı,antioksidan bir etkiye sahiptirler;dolayısıyla hem kızarıklıklarda etkili olacak,hem de peeling ve epilasyon sonrasında cildinizi rahatlatacaklardır.

Termal suyu,güneş yanıklarına sıkarak cildinizi yatıştırabilirsiniz,özellikle buzdolabında bekletip sıkmanızı öneririm,böylece serin bir his ile cildiniz daha da rahatlayacaktır (Çok hassas bir cilde sahipseniz,sıktıktan bir süre sonra fazlalıkları cildinizden temizleyebilirsiniz).

Hem serinlemek hem de vücudunuzu nemlendirmek için termal su sıkabilirsiniz. İçeriğindeki mineraller vücudunuzu nemlendirerek yumuşacık bir cilde kavuşmanızı sağlayacaktır. Özellikle spordan sonra kullanım ile vücudunuzu rahatlatmanız mümkün.

Termal su, diğer maddelerde saydığımız gibi çok yönlü bir ürün olduğundan ve ferahlatıcı bir özelliğe sahip olduğundan yaz tatilinizde size eşlik edebilecek en güzel ürünlerden birisidir. Hem sıcak havalarda sizi serinletecek hem de zamanla cildinize sağlıklı bir ışıltı katacaktır.

Cildime verdiği ferahlığı çok seviyorum.Yıkama jeliyle yüzümü temizledikten sonra tonik kullanmak istemediğim zamanlarda termal suyu kullanıyorum.Hem çeşme suyunda var olan kimyasalların ciltteki etkisini de azaltmış oluyorum.Bereketli bir ürün uzun zaman gidiyor,nemlendiriciden önce kullanıyorum sabah - akşam cildimde belirgin bir etkisi var.Yüzüme verdiği ferahlık,tazelik ve temizlik hissi gerçekten çok iyi.Başarılı bir ürün olduğunu düşünüyorum.Bu ürünü makyajdan sonra makyajımı sabitlemesi ve makyajım daki fazlalıkları alması amacıyla da kullanıyorum.Çok amaçlı bir ürün makyajı sabitlediği doğrudur.





  



KLORANE MÜGE ÇİÇEĞİ ESANSLI NEMLENDİRİCİ VE KORUYUCU DUŞ JELİ

Cildimiz ne yazık ki asla değiştiremeyeceğimiz  sürekli bakım,koruma  onarıma ihtiyaç duyan bir organımızdır.Cildimizi kuruyabilir onu doğru ürünlerle ipeeksi ve sağlıklı bir hal almasını sağlayabiliriz.Paraben, phenoxyethanol ve sabun içermeyen formüle sahip olan bu ürün nötr ph dengesine sahip olduğu gibi.Dermatolojik konrollerden geçmiş her türlü cilt tipinde uygulanabilceği saptanmıştır içiniz ferah şekilde kullanabilirsiniz.MÜGE ÇİÇEĞİ ESANSLI Kokusuna gelince harika bir kokusu var kalıcıda SİZLERDE denemek istersiniz aşağıda vereceğim linkten kozmodi.com a ulaşabilirsiniz.YORUMLARINIZ BENİM İÇİN ÖNEMLİ 

İletişim için :  www.kozmodi.com




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder