İzleyiciler

17 Mart 2016 Perşembe

Beliz kozmetik ve hediyeleri



Merhabalar bugün sizlere sevgili beliz kozmetik'in bana yolladığı hediye dolu kutusundan bahsetmek istiyorum.Kutunun içinde şampuan,lip balm,ve takma kiprikler vardı.Kısaca bahsetmek isterim.

Biopoint argan yağlı şampuan






Formülündeki 3 özel yağ saçlarınızın beslenmesine destek olur.
  • Argan yağı E vitamini açısından zengindir, saçlarınızı güçlendirir.
  • Yer bademi yağı saçlarınızı yumuşak, dolgun ve pürüzsüz olmasını sağlar.
  • Keten tohumu yağı kütikülleri yumuşatır ve saçlarınızadoğal bir görünüm kazandırır.
Birkaç damla ile yumuşacık ,harika saçlar artık hayal değil.Hoş amber ve vanilya kokuları ile cezbediyor..Amber,Vanilya kokan kokuları artık saçlar da saçlarımızı olumsuz iklim koşullarından koruması heycan verici.Orovivo iksir; tüm saç tiplerinde ıslak ve kuru uygulanabiliyor ıslak saça masaj eşliğinde uygulayıp iyice durulanmalı kalıntı ağırlık hissi kesinlikle yok.Tüm saç tiplerinin kullanımına uygundur.Saçları temizlerken bakımını yaparak yoğun nem terapisi yaparak yumuşak ipeksi parlak saç oluşumunu destekliyor.






Kissable Lip Elixir

Gül,argan yağı ve e vitamini içeren nemlendirmesi yoğun,kokusu harika olan bu lip balmı gerçekten çok sevdim.Dudaklara renk vermesi,hoş görünümü kesinlikle çok başarılı.


Kiss i-Envy

Kiss i-Envy markasına ait %100 kaliteli insan saçından üretilmiş takma kirpikler.Bir cımbız yardımıyla kirpiği kutudan çıkartın. Yapıştırıcıyı temiz bir yüzeye bir miktar dökün, kirpiğin dip kısmını yapıştırıcıya batırın ve doğal kirpiklerinizin diplerini hizalayarak yapıştırın. Kirpikler göz kapağı ile temas etmeden doğal kirpik üzerine yapıştırılmalıdır. Maskara sürmeden önce 5 dakika bekleyin.Üst kısmında yapıştırma şeridi  şeffaf olduğundan kendi kirpiklerimizle birleşip bütünleşen bu kiprikler daha doğal bir görünüm ortaya çıkarıyor,
duruşu hem gündüz hemde gece kullanımına uygun.



İletişim : www.belizkozmetik.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder