İzleyiciler

29 Mayıs 2016 Pazar

HACERIA





Kimyasal bileşenlere sahip olmaları nedeniyle,bütün güzellik ürünleri vücudunuz için sağlıklı değildir.Eğer çok hassas bir cilde sahipseniz,bu ürünler muhtemelen sizde tahriş,iltihaplanma, kızarıklığa neden olabilir. Kafa derimizin en az yüzümüz kadar hassas olması nedeniyle ve her gün bolca zararlı maddeye maruz kalmasından dolayı şampuan konusunda çok ama çok dikkatli olmamız gerekir.

“Organik” şampuanlar hakkında bilmeniz gerekenler

İlk olarak, şampuanın amacını unutmamakta yarar var:saçı temizlemek ve kepeği yok etmek.Ayrıca bir diğer amacının sizin saçınızın ve kafa derinizin doğal özelliklerini kuvvetlendirmek olduğunu da söyleyebiliriz.Saçınızın sürekli sağlıklı olmasını istiyorsanız,Doğal malzemeler kullanarak, ne saçınıza,ne de cildinize zarar vermeyen organik ürünler deneyebilirsiniz.Üstelik böylece kimyasal kullanımından kaçınmış olursunuz.
%98 oranda organik sertifikalı hammaddelerden oluşturulmuş içeriğk ve pH'ı cildimle oldukça uyumlu.Cildinizi temizlerken,cildinizi besler ve nemlendirir. Non alerjen esans kullanılmış.Ürünün içeriğinde parfüm olması beni rahtsızetmedi.Ayrıca renklendirici,tuz ve paraben içermiyor.İçeriğinde SLS yerine ALS olmasıda ayrıca güzel, içeriğin daha temiz olmasına rağmen sabundan tek pompa almanız ve köpürtmeniz ellerinizi temizlemeniz için yeterli oluyor. Ürünün performansı güzel.
Sıvı sabununu da çok beğendim içeriğinde kesinlikle renklendirive tuz yok.Non Alerjen esans kullanılmış.Doğal bakım pudrası ise su ve yağ emme özelliği ile oldukça başarılı bir performans sergiliyor.Ciltte ki amonyum gibi kirleticileri emerken yapısındaki doğal besinleri ortama bırakarak cildi doğal yolla besleyerek onarıyor.
Haceria yatıştırıcı onarıcı bakım kremi İçerisinde çay ağacı yağı ve E vitamini olmasından dolayı yatıştırıcı etkisi var.Her cilt tipine uygun olan bu kremi elimden düşürmez oldum.Cildimde herhangi bir hassasiyet yaratmadı aksine yenilendi diyebilirim.Kremi günde bir kez akşamları uygullamanızı tavsiye ederim.Doğal ve organik esanslı çamaşır yıkama sıvısını(beyaz sabun kokulu) ve Bulaşık yıkama sıvısını (elma kokulu)mutlaka deneyin derim:)

İLETİŞİM:haceri.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder