İzleyiciler

16 Mayıs 2016 Pazartesi

Novateatox detoks çayı-Ottoman Body(Yüz ve Vücut maskesi)-Lip Kit Bubbly (Dolgunlaştırıcı Likit Mat Ruj)-White Shot Diş Beyazlatıcı





Ottoman Kullanım ve içeriği; 

Bitkisel bir ürün olan ve doğal mineralleri içerisinde barındıran Ottoman Body cilt maskesi

hücrelerin harekete geçmesini sağlayarak,istenmeyen tüm lekelerden kurtararak.Sivilce, siyah nokta, büyük gözeneklere karşı birebir savaşıyor :)





Ottoman Body’nin etkisi cilt problemlerini çözmede oldukça etkili.İçeriğinde bulunan bitki özleri ve mineraller cildinimizin  yenilenmesine ve güçlenmesine yardımcı olmakla kalmayıp.Sadece yüzde değil vücudun belirli yerlerinde de kullanabiliniyor olması gerçekten harika.

Düzenli kullanımda cildi siyah nokta ve sivilcelere sebep olan toksinlerden arındırmayı,deri hücrelerinin yenilenmesini destekleyerek izlerin iyileşmesine yardımcı olmayı,cilde esneklik kazandırmayı bu sayede çatlakların görünümünü düzeltmeyi yeni çatlakların oluşumunu önlemeyi ve cildi yağlandırmadan nemlendirmeyi kan dolaşımını hızlandırarak selülit görünümünü azaltmayı vaad ediyor




Peki Ottoman Body Nasıl Kullanılmalıdır?

Haftada en az 3 kez temiz olan cilde,hafifçe masaj yaparak iyice yedirilmesi gerekmektedir.Ardından maske kıvamına gelmesi ve kurumasından sonra su ile bölgenin temizlenmesi gerekmektedir.









Merhabalar diğer bir ürünümüz ise Novateatox detoks çayı.Bu ürün sabah ve akşam olmak üzere 2 farklı poşetten oluşuyor.Gündüz içeceğinin içindeki bitkiler;oolong çayı,mate çayı, zencefil,rezene,karahindiba çayı,limon,gotu kola,ısırgan otu ve kafeinden oluşmakta, gece içeceğinin içerisindekiler ise ; Nane yaprağı,çemen otu,meyan kökü,dulavrat otu,sinemaki çayı,alıç yaprağı,kedi otu kökü,karnıyarık otu olmak üzere adlandırılmıştır.
İyi bir beslenme programı ile birlikte kullanılırsa vücuttan zararlı toksinlerin atılarak metabolizmayı hızlandırılması ve başta hazımsızlık olmak üzere bir çok soruna iyi geldiğini söylemek mümkün.



Lip Kit Bubbly  (Dolgunlaştırıcı Likit Mat Ruj) 

 Likit mat rujların son dönemlerde oldukça popüler olduklarını rahatlıkla söyleyebiliriz. Lipkit By Bubly rujlar ise buna en güzel örnek ve şu sıralar İnstagram ve bir çok sosyal ağlarda oldukça popüler.Görüntü olarak Kylie Jenner's Lipkitlere çok çok benzediklerini söylemekte fayda var. 

Rujların aynı zamanda dolgunlaştırma etkisi de var. Dudağınıza ilk sürdüğünüzde bir karıncalanma hissediyorsunuz ve bu his bir süre devam ediyor ardından geçiyor.Dolgunlaştırma yeteneği var mı? ne kadar dolgunlaştırıyor derseniz eğer evet evet dolgunlaştırıyor fakat ultra  bir fark da yarattığını söylemek zor.Ama performans olarak beni mutlu etti.


White Shot Diş Beyazlatıcı

 İçerisinde toplamda 28 adet bant var doğrudur. Ancak bunların 14 tanesi alt dişler için ve 14 tanesi de üst dişler için.1 kutu 14 günlük kullanım süresi sağlıyor.Ve düzenli olarak her gün de kullanılması gerekiyor.Daha iyi sonuçlar almak için en 1 aylık kullanım gerekiyor ve bunun için 2 kutu bitirmek şart :).


 Novateatox detoks çayı www.novateatoxtr.com


Ottoman Body www.ottomanbody.com.tr

Lip Kit Bubbly  (Dolgunlaştırıcı Likit Mat Ruj) www.lipkitofficial.com

White Shot Diş Beyazlatıcı www.whiteshot.co


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder