İzleyiciler

9 Mayıs 2016 Pazartesi

Tmiless Truth Snail Mask (TTMask) Salyangoz Özlü Maske





Bebeksi,yumuşak ve temiz bir yüz hangi kadın istemez ki tüm kadınların sahip olmak istediği özelliklerdendir.Yüzümüz gün içerisinde kirli hava,soğuk vb. etkenlerle karşılaşıp gözeneklerimiz dolabiliyor.Gözeneklerimiz dolmuş,siyah nokta ve sivilce oluşumu başlamış ise arındırıcı peeling, tonik gibi ürünler ile yüzümüzü temizleyebiliriz.Bunun yanı sıra siyah nokta ve gözenekler için bir de maske fikrim var benim.




Son zamanlarda  Salyangoz özlü kremler ve maskeler revaçtabu ürünlerin cilt için gerçekten yararlı olduklarına kanaatindeyim.SevgilTmiless truth (TTMask) bunu biliyor olucak ki salyangoz içerikli canlandırıcı maskesini bana yollamış gelelim o maskeye.

Bu maskenin vaatleri arasında  yıpranmış cilt dokusunu onarma,cildi nemlendirerek yumuşaklık kazandırma gözenekleri sıkılaştırma ve esneklik kazandırma yer alıyor.Salyangoz salgı özlü yüz maskesi düzenli kullanımda ciltteki sivilce izleri,kırışıklık ve siyah nokta gibi kusurları giderdiği gibi aşırı yağlanma gibi etkileri azaltıyormuş bir makalede okumuştum.

Maskeyi yüzümümüze yerleştirdikten sona 15-20 dakika bekletmek yeterli.Sonrasında ise durulamaya gerek yok yüzde belli olmayan bu maske cildi germiyor aksine daha yumuşak bir his veriyor.Gayet başarılı bir maske denemenizi tavsiye ederim.



www.ttmaskturkiye.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder