İzleyiciler

10 Mayıs 2016 Salı

LİMONİAN HARİKA ÜRÜNLERİ Cyber Shine Oxygen Mask Cleanser - Gold Nose 3 Story - Duper Moisturizing Mask


LİMONİAN CYBER SHİNE OXYGEN MASK CLEANSER


Kore ürünleri ile tanışma fırsatını Limonian sayesinde yakaladığım için inanılmaz mutlu oldum.Korelilerin ciltlerinin nasıl pürüzsüz olduğunu ve her daim bakımlı olduklarını hepimiz çok biliyoruz.Limonian’da dermokozmetik ağırlıklı olmak üzere,renkli kozmetik de bulmak mümkün. Sevgili LİMONİAN bana denemem için köpüren yüz ve makyaj temizleyicileri olan Cyber Shine Oxygen Mask Cleanser'i gönderdi.




  Cildi derinlemesine temizliyor.Bu ürünü cildim çok sevdi bu arada benim cilt tipim karma.Cildime aydınlık ve berrak  bir görüntü verdi.İçerisindeki gigawhite,vitamin C,E ve niasinamid ile cildi besler.Sebum kontrol altına alır.Ürünü uygulamak çok pratik ve zevkli. Kuru cildimize biraz ürün alıyoruz cildimiz üzerinde köpüklenmesini bekliyoruz,biraz masaj yaptıktan sonra su ile duruluyoruz.
Gold Nose 3 Story

 Maskenin kullanımı, 3 basamaktan oluşuyor.
İlk adımda burundaki gözenekleri açmayı vaat ediyor. Paketi açtığımda içinden baya yoğun ıslaklığa sahip bir maske çıktı.Bu maskeyi burnun üzerine yerleştirip 15 dk bekletiyorsunuz.Gözeneklerimin daha iyi açılmasını sağlamak için önce yüzüme bir derin bir kaba koyduğum sıcak su ile buhar banyosu yaptırdım.

İkinci aşamada, ilk aşamadan kalan nemliliği ürünü koruyarak yüzümüze yediriyoruz,çıkan açık yeşil bandı o bölgeye yerleştiriyoruz.Bandın iyice yapışmasını sağlayın ve 10-15 dk bekledikten sonra bandı yavaşça çekerek çıkarın tüm siyah noktaları bandın üzerinde olduğunu görünce sizler de  şaşıracaksınız.
Bu maske siyah noktaların tekrar oluşumunu önlemeyi hedefleniyor.Gözeneklerin üzerine içinde altın rengi partiküllerin bulunduğu bandı yerleştirip ve 5-10 dk bekliyorsunuz. 
Sizler de denemek isterseniz limonian.com' dan satın alabilirsiniz.

Duper  Moisturizing Mask

Esansı yoğun güçlü antioksidan maddeler içeren bir maske ayrıca içeriğinde kırmızı çay,yeşil çay,zerdaçal ve aronia var.Mutlaka denemelisiniz.


1 yorum:

  1. Merhaba kızlar Doğal Fıstık Ezmesine ne dersiniz?
    Beslenme, Diyet alanında kullanabilirsiniz. Yüksek protein içerir.

    Organik Satın Al

    Fitnut


    Saç Dökülmesine Karşı Mecitefendi Sarımsaklı Şampuan Kullanabilirsiniz.
    Saç Dökülmesine karşı etkili şampuan


    Yeni doğum yapmış bir anne adayı var ise aranızda sizi bu mükemmel ürünle tanıştırmak isterim.
    Emziren anneler için bitkisel çay

    Bu ürünü yeni doğum yapmış annelere verebilirsiniz. Blogunuzda paylaşırsanız sevinirim.

    Ayrıca Türkiye'de ilk ve Tek Yerli üretim Corn Flakes Mısır Gevreği ve Üsteli Glutensiz

    Corn Flakes


    YanıtlaSil