İzleyiciler

29 Nisan 2016 Cuma

Mia Organical Ürünleri İle Siz Halen Tanışmadınız ?





Organik Kozmetik Nedir ?

“Organik Kozmetik” ürünleri,herhangi bir kimyasal işleme maruz kalmadan,insan sağlığı ve ekolojik denge temel prensip kabul edilerek yetiştirilen ve her aşaması kontrollü ham maddelerin bir araya getirilmesiyle sağlık ve güzellik sağlayan kişisel bakım ürünleridir.

Organik ürün kullanımı neden artmalı ?


Organik ürünlerle yapılan kişisel bakım ürünleri, her aşaması özenle incelenmiş özlerden yapıldığı için yan etkileri önler, sağlıklı ve ahenkli bir özümsemeyi doğası gereği garantiler. Özellikle anne adayları, hassas cildi olanlar ve herkes için organik ürünlerin kullanımı sağlıkları açısından çok önemlidir. Güzelleşirken zehirlenmiyecek  güzelliğinizi düşünüp kendinizi şımartırken doğayı da böylece unutmayacaksınız.


Şimdi ise sizlere Mia Organical 'den tarafıma yollanan o kargodan bahsetmek istiyorum.



     Gelen paketin içerisinde el kremi,ayak kremi,,gece kremi,gündüz kremi,göz kremi,temizleme köpüğü,tonik,saf argan yağı, gül yağı,saf argan yağı.Saç ve vücut bakım serumu vardı.Hayvanlar üzerinde test yapmamış olması beni daha mutlu etti.Tamemen doğal argan yağı ağırlıklı ürünler üreten bu markayı ben çok sevdim. Kokuları ve emilimi gayet iyi olan bu ürünler beni ciddi anlamda tatmin ederken.Dikkattimi çeken başka bir özelliği ise; el ve ayak kremi gerçekten iyi nemlendiriyor olması ve ciltte uzun süre nemliliği muhafaza etmesiydi.

Tonik ile ilgili konuşmam gerekirse adeta bir ferahlık rahatlık hissi veriyor gözenekleri sıkılaştırıp en çok dert yanılan t bölgesinde inanılmaz derecede yağ görünümünü azaltıyor.Göz kremi'nin performansı da gaye iyi idi.En çok kullandığım ürün ise ARGAN YAĞI oldu.İlk olarak saçlarımda  uyguladım devam edildiği takdirde ipeksi ve canlı bir görünüme kavuşacaklarından şüphem yok.

Artık ADSIZ olarak artık yorum yapabilirsiniz.Beni takip edip,belli başlı sosyal ağlarda hesabları olmayan insanlarında sorularını,düşünce ve önerilerini öğrenmek istiyorum! Yapılan tüm yorumlar,için şimdiden teşekkürler hoşçakalın.

Sipariş ve İletişim için : www.miaorganical.com





10 yorum:

  1. Çok güzel bir yazı olmuş gerçekten. 👏👏 özellikle hayvan testleri konusunda yapmayan marka bulmak gerçekten iyice zorlaştı. Birde organik oldumu marka keyfe doyum olmuyor. 😍😍

    YanıtlaSil
  2. Çok faydalı bir yazı olmuş. Hem dogaya saygılı hem de içerigi iyi olan ürün bulmak çok zorken mia ürün çeşitliligi ile bunu biraz daha kolaylaştırdı. Yazı için teşekkürler! :)

    YanıtlaSil
  3. Emeğine sağlik canim.. İyi gunlerde kullan. Organik ürünler cogaldi bu anlamda bilgilenmek cok onemli

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle haklısın.Bitti ürünleri severek kullandım.

      Sil
    2. Kesinlikle haklısın.Bitti ürünleri severek kullandım.

      Sil